donderdag, 28 april 2022

Bezoek ons op Fructura, 18, 19 en 20 mei te Hasselt

Op woensdag 18 mei, donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei 2022 verzamelt de fruitsector opnieuw in de TRIXXO Arena te Hasselt.

Tijdens de grootste professionele indoor vakbeurs voor de fruitteeltsector in België zetten wij onze producten o.a Luna® Care, Sivanto® Prime en Movento® in de kijker. 
U bent van harte welkom in onze stand C4 voor een drankje en een fijne babbel waarbij u alvast alles te weten komt over de werking van deze producten. 

Luna® Care is een fungicide  voor de bestrijding van nagenoeg alle voorkomende schimmels in appel en peer.
Daarnaast versterkt Luna Care de natuurlijke afweer waardoor ook nieuw gevormde bladeren beschermd worden.
Het heeft een systemische werking, flexibele spuitintervallen zijn mogelijk en is binnen twee uur regenvast.
Met Luna Care heeft u de mogelijkheden om de kwaliteit en opbrengst te verbeteren.
 
Sivanto® Prime is een zeer efficient insecticide tegen meerdere insecten zoals de roze appelluis en de perebladvlo. Sterke troeven zijn de snelle aanvangswerking en lange nawerking. Bovendien heeft het product een veilig profiel voor nuttige insecten.

Movento® is de referentieproduct tegen bloedluis in de appel alsook de tweede generatie van de perebladvlo. Dankzij zijn unieke dubbel systemische werking, de werking ook op andere insecten zoals luizen, schildluizen,…en de selectiviteit tegenover nuttige insecten, is het product onmisbaar voor het telen van pitfruit.

Heeft u vragen over Luna® Care, Sivanto® Prime, Movento® of andere Bayer Crop Science producten?
Dan ontvangen wij u graag in onze stand op Fructura te Hasselt.
En uiteraard kunt u ook op onze website www.cropscience.bayer.be terecht voor algemene productinformatie of vraag ernaar bij uw distributeur en/of adviseur.

Tot dan!

Het Bayer Horti Team