DEKALB® zaden maken het verschil !

DEKALB®-korrelmaiszaad
DEKALB®-korrelmaiszaad

ZIE HET SUCCES

Landbouw is tegenwoordig één van de belangrijkste en meest innovatieve beroepen. Het combineert de technische knowhow van landbouwtechniek, teeltmethoden, zorg en oogsten van veel gewassen.

De natuurlijke hulpbronnen moeten worden behouden en beveiligd voor toekomstige generaties. Een echte evenwichtsoefening! Wij kennen de dagelijkse uitdagingen en streven er altijd naar om de beste oplossingen voor deze uitdagingen in partnerschap te vinden. Dat is onze motivatie. Samen zullen we nieuwe wegen inslaan en uw succes ondersteunen. Vandaag en in de toekomst. Ook wij kunnen alleen succesvol zijn als u succesvol bent.
DEKALB®-silomaiszaad

ONTDEK HET VERSCHIL MET DEKALB®

Voortaan behoort het DEKALB®-zadenassortiment tot de Bayer firma. Het omvat hoogwaardige zaden voor korrelmaïs, silomaïs en koolzaad.

Met DEKALB® bieden we u krachtige en winstgevende maïsvariëteiten waarmee u als landbouwer het opbrengstpotentieel van uw velden en de gebruikte genetica beter kunt benutten. Met bewezen maïsvariëteiten die hoge opbrengsten combineren met een goede voederkwaliteit en sterke agronomische eigenschappen, bieden wij u uitgebreide opties voor het optimaliseren van uw maïsteelt.

Bovendien beschikken we over een uitgebreid DEKALB® koolzaadassortiment.
DEKALB® koolzaadzaad

LEER ONS KENNEN

Onze specialisten helpen u graag verder. We wensen u optimale groeiomstandigheden en een succesvol seizoen toe!

Technische fiches van maïsvariëteiten zijn hiernaast beschikbaar.

Voor koolzaadvariëten of extra informatie over onze maisvariëteiten kan u ons contacteren via cropsciencebelgium@bayer.com. Onze specialisten nemen onmiddellijk contact op met u.