dinsdag, 20 augustus 2019

Potato Europe Editie 2019 : 4 en 5 sept te Kain (Doornik)

Groter dan ooit, beter dan ooit!

Volgens een 4-jaarlijks ritme doet PotatoEurope telkens één van de vier kernlanden van de aardappelteelt aan. Na Frankrijk, Nederland en Duitsland in de voorbije jaren is België in 2019 weer gastheer voor dit grootse openlucht aardappelevenement.

Op 4 en 5 september 2019 komt de hele aardappelketen weer aan bod in Kain, nabij Doornik. Professionele bezoekers zullen er met al hun vragen en problemen terecht kunnen bij experten op gebied van de teelt, materialen, verwerking, bodemmoeheid enz.

Voor alle info : zie Website PotatoEurope

Ook Bayer CropScience zal van de partij zijn.

We nodigen u vriendelijk uit voor een bezoek aan onze stand (nr 74)

 

Copyright © Bayer AG