maandag, 6 mei 2019

Schrijf je in voor de opendeurdagen van Bayer in Antwerpen

Benieuwd wat er gebeurt in onze vestiging in Antwerpen? Dan is dit je kans! Op 18 en 19 mei organiseert Essenscia het ‘Ontdekkingsweekend van de Chemie en de Life Sciences’ en ook Bayer is van de partij!

Je kan een bezoek brengen aan onze productiesite in Antwerpen waar je een interactieve wandeling kan maken langs verschillende standen waar we onze visie op duurzame landbouw toelichten. Nadien zal een gids je tijdens een bustour de verschillende stappen in het productieproces toelichten.

Er zijn ook tal van leuke activiteiten voor kinderen voorzien. Zo leren ze hoe DNA uit een tomaat te halen en kunnen ze bloembommen maken. Kom dus gerust langs met het hele gezin!

Je kan Bayer (Scheldelaan 460, 2040 Antwerpen) bezoeken op 18 en 19 mei, telkens van 11 tot 17u. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Copyright © Bayer AG