woensdag, 13 juni 2018

Houd onkruid onder controle met Basta

Laat onkruiden niet woekeren tijdens de zomer en pak ze tijdig aan.
Brandtag Basta S
Brandtag Bayer CropScience Basta SOnkruiden concurreren met de bomen om licht, water en voedingsstoffen, waardoor de vruchtmaat en de kleuring achter kunnen blijven. Bovendien krijgt ongedierte (zoals woelratten en muizen) bij een hoge onkruiddruk meer kans. Tevens is van een aantal onkruiden bekend dat ze waardplanten zijn voor ziekten en plagen.

Kies voor een middel dat 100% veilig is. In de zomer keert de sapstroom in de boom om en kunnen producten op basis van glyfosaat niet meer toegepast worden. Basta S wordt enkel opgenomen door de groene delen en is niet systemisch. Zodra de schors van de stam verhout is of vanaf het tweede jaar na planten, kan Basta S toegepast worden. Basta S wordt snel afgebroken in de bodem en veroorzaakt geen wortelschade bij uitspoeling.

Basta S werkt zeer goed op grote onkruiden en bestrijdt alle éénjarige onkruiden. Moeilijke onkruiden zoals kruiskruid, paardenstaart, papagaaienkruid en wilgenroosje vormen geen probleem voor Basta S!

Indien er ook doorlevende breedbladige onkruiden (netels, distels, weegbree) voorkomen, combineer dan Basta S met groeistoffen. Bij gebruik van groeistoffen opletten met te warm weer.

Graag herinneren we nogmaals aan de uitverkoop- en opgebruiktermijn van Basta S:Copyright © Bayer AG